Özkan: “Yangın tamamen söndürüldü. Üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Adana’da Elita Gıda şirketinin bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde çıkan yangın sonrasında Elita Gıda CEO’su Hasan Özkan tarafından yapılan açıklamada, yangının tamamen söndürüldüğü ve üretime kalındığı yerden...

Google Haberlere Abone ol
Özkan: “Yangın tamamen söndürüldü. Üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Adana’da Elita Gıda şirketinin bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde çıkan yangın sonrasında Elita Gıda CEO’su Hasan Özkan tarafından yapılan açıklamada, yangının tamamen söndürüldüğü ve üretime kalındığı yerden devam edildiği bildirildi.

Elita Gıda CEO’su Hasan Özkan açıklamasında, “Bugün sabaha karşı Elita Gıda A.Ş. bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde kurutulmakta olan ayçekirdeği tohumunda bir tutuşma meydana gelmesi nedeniyle yangın çıkmıştır. Tohumların 24 saat açık kameralarla izlenmesinden dolayı yangın söndürme hattı devreye girmiştir ve Adana itfaiyesine haber verilerek söndürme ve yangın soğutma çalışmaları için destek istenmiştir. Yangın kapalı bir ünitede olduğu için fabrikadaki diğer bölümlere sirayet etmemiştir. Alınan güvenlik önlemleri neticesinde hiçbir can kaybı veya yaralanma gerçekleşmemiştir. Kamuoyuna bu konuyu bildirir, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne, itfaiye teşkilatımıza ve komşu tesislerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar