StickyBuddy Artık Türkiye'de

Yapışkanlı yüzeyiyle kolay temizlik sağlayan set StickyBuddy, evcil hayvanlarınızın dökülen tüylerini temizliyor, giysilerinizi tozdan kurtarıyor.

Google Haberlere Abone ol
StickyBuddy Artık Türkiye'de

Havaların ısınmasıyla birlikte evcil hayvanların tüy dökme zamanları da geldi. Ev ortamında temizlenmesi oldukça zaman alan bu tüyler kirliliğin yanında bir çok solunum yolu rahatsızlıklarına da yol açıyor.

Alanında müşteri memnuniyeti kazanan Sticky Buddy ile bu sorundan kurtulmak mümkün. Yapışkanlı Roll-on Temizleyici Stickbuddy Set, içerisinde bulunan ve birbirinden maharetli üç farklı ürünüyle evinizdeki en pratik yardımcı olmaya geliyor.

Artık Rulo temizleyici ile evcil hayvanlarının tüylerini tüm yüzeylerden kolayca temizleyebilir, seyahat boy fırçasıyla giysilerinizde biriken toz ve küçük ipliklerden anında kurtulabilir ve geniş uçlu saplı fırçasıyla yere dökülen ve temizlemesi zahmetli kuş yemi, tuz, şeker, baklagil gibi ürünleri anında yerden toplayabilirsiniz.

StickyBuddy setin kullanımı pratik ve kolaydır. Beraberinde gelen saklama askısı ile tüm ürünleri bir arada muhafaza edebilir ve dilediğinizde kolayca ulaşabilirsiniz. Kısa süreli kampanya ile satışa sunulan bu başarılı ürünü denemenizi öneririz.

Yorumlar