Karın kası yapmak için 4 ipucu

Gösterişli karın kaslarına sahip olmanın en önemli noktası Kararlılık

Google Haberlere Abone ol
Karın kası yapmak için 4 ipucu

İnternet sayfalarında gezerken devamlı harika karın kaslarına sahip erkek fotoğrafları görüyoruz. Bu fotoğrafların bizi etkileyerek, beynimize bütün erkeklerin böyle olması gerektiği algısı uyandırdığından hiç şüphemiz yok. Tabii ki, bu doğru değildir. Ancak, insanlar kolaylıkla  bu tür propaganda ve medya tarafından etkilenir ve fotoğraflardaki gibi karın kaslarına sahip olmak  ve iyi görünmek için  çaba gösterirler. Fakat, bu irade zor.Aşağıdaki fotoğraftaki karın kaslarına sahip olmak için sıkı çalışma ve sağlam bir azim gerekir, fakat korkmayın bu makale size yardımcı olacak.

1.Kararlılık

İlk ve en önemlisi, kararlılık.  Siz hayallerinizdeki kaslara ulaşmak için sağlam bir kararlılığa ihtiyacınız olacak. Beynimiz bir kaç hafta sonra vazgeçmemiz konusunda bize büyük baskılar ve argümanlar üretecek bu süreçte kararlılığınızdan vazgeçmezseniz kısa sürede hayallerinize ulaşabilirsiniz.

2.Hedef 

İkincisi, kendiniz için hedefler koymak.Günlük ve haftalık hedefler koyarak bunu takvimleştirmeniz, hedefe ulaşmak için motivasyonunuzu artıracak, ve sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için teşvik edecek. Fakat ulaşabileceğiniz hedefler koymak devamlılık açısından önemlidir.
 

3.Egzersiz
 

Egzersiz, sağlam bir karın kasının en önemli parçasıdır. Egzersiz mükemmel karın kasları için sır değildir. Her gün yapılması tavsiye edilen en iyi  karın kası egzersizleri Bacak Kaldırma , Ball Crunch ve twist  hareketleridir.Eğer hızlı sonuç istiyorsanız, 3 tekrarlı 100 kez bu egzersizleri hergün tekrarlayınız. 

Isınma hareketlerini yapmadan egzersize başlamayın ve kendinizi incitecek zorlamalardan kaçınmalısınız. 
 

4. Diyet 
 

Diğer büyük bir bölümü diyet. Yağlı gıdalardan kaçının ve protein ağırlıklı besin tüketin. Ancak, protein tozu gibi takviye gıdalardan kaçınınız. Bu sizin sağlığınız için uzun vadede kötü olabilir. Gördüğünüz gibi, mükemmel karın kaslarını yapmak kolay değil ama herkes için yapılabilir olduğunu görebilirsiniz.

Yorumlar