Burhaniye MHP İlçe Teşkilatı Türkeş’in mezarını ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Murat Kurt başkanlığındaki ilçe yönetimi Ankara da MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ile görüşürken, Alpaslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti. Ankara da çok önemli görüşmeler yaptıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Burhaniye MHP İlçe Teşkilatı Türkeş’in mezarını ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Murat Kurt başkanlığındaki ilçe yönetimi Ankara da MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ile görüşürken, Alpaslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti. Ankara da çok önemli görüşmeler yaptıklarını anlatan İlçe Başkanı Murat Kurt, gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti.

Burhaniye MHP İlçe Başkanı Murat Kurt ile yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya gitti. Burhaniyeli MHP heyeti Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli tarafından da kabul edildi. Ziyaretin çok olumlu geçtiğini anlatan İlçe Başkanı Murat Kurt, ”Bedeli ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatma ve gelecek nesillere taşımak üzere çalışmaktayız. Bugün gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretimizle Başbuğ Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret edip tabutluklara sığmayan cennet mekan Başbuğumuzu dualarla yad ettik Rabbim etmiş olduğumuz dualarımızı kabul ve makbul eylesin. Lider teşkilat doktrin diyerek çıktığımız bu kutlu yolda hareketin merkezinde bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendi ile görüşüp istişarelerde bulunduk. Birbirinden değerli genel başkan yardımcılarımıza ve bilhassa Teşkilatlandırma Başkanımız Şevkat Çetin’e ve yerel idarelerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sadi Durmaz’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar