‘Engelliler ile Nemrut Dağına Tırmanıyoruz’ projesi kortej yürüyüşüyle başladı

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü’nün bu yıl 18.’sini gerçekleştirdiği ‘Engelliler ile Nemrut Dağı Tırmanıyoruz’ projesi kortej yürüyüşüyle başladı.Türkiye’nin değişik illerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden Adıyaman’a...

Google Haberlere Abone ol
‘Engelliler ile Nemrut Dağına Tırmanıyoruz’ projesi kortej yürüyüşüyle başladı

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü’nün bu yıl 18.’sini gerçekleştirdiği ‘Engelliler ile Nemrut Dağı Tırmanıyoruz’ projesi kortej yürüyüşüyle başladı.

Türkiye’nin değişik illerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden Adıyaman’a gelen engelliler 2 bin 206 metre yükseklikte ki Nemrut dağı zirvesine tırmanacak. Adıyaman’da gerçekleştirilecek etkinlikler düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Mimar Sinan Kültür Parkı’nda gerçekleştirilen ve yemek ikram edilen programda bazı engellilere 12 adet tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı. Buradaki etkinliğin ardından davul zurna eşliğinde Mimar Sinan Kültür Parkından Gölbaşı Caddesi ve Atatürk Caddesinden kortej yürüyüşü gerçekleştiren engelliler, Adıyaman Müzesine gelerek müzeyi gezdi.

Gerçekleştirilen korteje Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu, engelliler, engelli aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar