Müdür Tünçmen öğrenci velileriyle bir araya geldi

Adıyaman’ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Gazi Ortaokulu veli ziyaretleri kapsamında devamsızlık sorunu yaşanan öğrencileri ziyaret etti.Kız çocuklarının eğitimine önem verdiklerini belirten ilçe Milli Eğitim...

Google Haberlere Abone ol
Müdür Tünçmen öğrenci velileriyle bir araya geldi

Adıyaman’ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Gazi Ortaokulu veli ziyaretleri kapsamında devamsızlık sorunu yaşanan öğrencileri ziyaret etti.

Kız çocuklarının eğitimine önem verdiklerini belirten ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, “Çocuklarımız eğitimden mahrum kalmamalıdır. Çocuklarımızın hayata hazırlanabilmesi, kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey olabilmeleri için 12 yıl kesintisiz bir şekilde eğitime devam etmesi gerekiyor. Eğitim hayatlarının elinden alınması için hiçbir mazeret kabul edilemez” dedi.

Yapılan görüşmeler sonucunda okula düzenli olarak gelmeyen Gazi Ortaokulu öğrencisi Elif Korkut, okula düzenli olarak devam edeceğini ve derslerinde daha başarılı olabilmek için sıkı bir şekilde çalışacağını söyledi. Gazi Ortaokulu veli ziyaretleri kapsamında düzenlenen programa, ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Gazi Ortaokulu Müdürü İbrahim Sandal, Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hacı Yusuf Yavaş ve rehber öğretmenleri katıldı.

Yorumlar