Yozgatspor Teknik Direktörü Yavuz: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, zor bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyerek sahada doğru işler yapıldığında yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti.Takımın mücadele ruhundan memnun olduğunu kaydede Aydın Yavuz,"En...

Google Haberlere Abone ol
Yozgatspor Teknik Direktörü Yavuz: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, zor bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyerek sahada doğru işler yapıldığında yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti.

Takımın mücadele ruhundan memnun olduğunu kaydede Aydın Yavuz,"En büyük özelliğimiz mücadele. Mücadele özelliğimiz çok iyi. Her geçen gün de üzerine koymaya çalışıyor çocuklar. Geldiğimiz ilk günden beri hep şunu söylüyoruz; Her geçen gün iyi olmak zorundayız. Bizde her geçen gün iyi oluyoruz. Tabi ki eksikliklerimiz var. Elimizdeki ile en iyi işi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Aydın Yavuz, karşılaşmanın sentetik sahada oynanacağını hatırlatarak,"Oyuncularımızla Nevşehir maçının bir değerlendirmesini yapacağız önce. Eksikliklerimiz göreceğiz. Daha sonra yoğun bir idman programı uygulayacağız. Nevşehir maçında futbolcularımız nasıl elinden geleni yaptı ise Adana Büyükşehir Belediyespor maçında da aynısını yapacaklar. Ama çok kolay bir karşılaşma olmayacak. Puanlar birbirine çok yakın. Daha çok değişiklikler olur. Alt sıralardaki takım yukarıdaki takımdan daha emniyetlidir. Çocuklarda işin bilincinde böyle fazla şımartmadan, yere sağlam basacağız. Bir maçla bu iş bitmiyor. Daha önümüzde uzun maçlar var. Zor maçlar var, zorluk derecesi yüksek maçlar var. Yavaş yavaş hava şartları da ağırlaşmaya başlıyor. Çok dikkatli olmalıyız. Hep beraber bu takım var olduğu yerden daha yukarı çekmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar