Tekkeköy’den 3,5 yılda 24,3 milyonluk yol yatırımı

Tekkeköy Belediyesi 3,5 yıl içerisinde 62 mahallenin tamamında farklı alanlarda 24,3 milyon liralık yol yatırımı yaparak ulaşım konforunu kat kat arttırdı.Son yıllarda Tekkeköy’de yaşanan hizmet atağı yol çalışmaları ile farklı bir...

Google Haberlere Abone ol
Tekkeköy’den 3,5 yılda 24,3 milyonluk yol yatırımı

Tekkeköy Belediyesi 3,5 yıl içerisinde 62 mahallenin tamamında farklı alanlarda 24,3 milyon liralık yol yatırımı yaparak ulaşım konforunu kat kat arttırdı.

Son yıllarda Tekkeköy’de yaşanan hizmet atağı yol çalışmaları ile farklı bir boyut bir kazandı. Özellikle yeni imar yollarının açılması ilçenin gelişimini ve yapılaşmasını olumlu yönde etkileyerek bölgenin en çok yatırımlarının gerçekleştirildiği ilçeler arasında ilk sıralara Tekkeköy adını yazdırdı.

Tekkeköy’de farklı alanlardaki yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizin 62 mahallesinde yol çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yollarımızın ulaşım konforunu en üst seviyelere taşımak için mesai kavramı gözetmeksizin tüm ekiplerimiz ile 7/24 çalışıyoruz. Son üç buçuk yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilçemizi bölgenin en fazla adından söz ettiren ilçesi haline getirdik. Özellikle yol konusunda Tekkeköy son dönemlerin en büyük ve en ciddi yatırımlarına şahit oldu. Beton yol, sıcak asfalt, sathi kaplama, imar yolu açılması, zemin sıkılaştırma, stabilize yol, taş parke gibi farklı alanlarda gerçekleştirilen yol yatırımlarımız ile ilçemizi uzun ömürlü, kalıcı ve ulaşım konforu en üst düzeyde yollara kavuşturduk. Bunun dışında Büyükşehir Belediyemiz tarafından da ciddi yol yatırımları ve alt yapı çalışmaları ilçemizde hayat buldu. Belediyemiz tarafından üç buçuk yıl içerisinde 24,3 milyon liralık yol yatırımı gerçekleştirilerek ilçe tarihinin en büyük yol hamlesinin altından büyük bir başarı ile çıktık. Yol çalışmalarımız bugün olduğu gibi bugünden sonra da 62 mahallemizde farklı alanlarda aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar