Kanserli Ramazan ve Gülsüm evlendiler birlikte kanseri yenmeye çalışıyorlar

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kanser tedavisi için gittikleri hastanede tanışıp evlenen Ramazan Gülsüm Tuna çifti için komşuları tarafından düğün yapıldı.Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Sevindik Mahallesi’nde ikamet eden...

Google Haberlere Abone ol
Kanserli Ramazan ve Gülsüm evlendiler birlikte kanseri yenmeye çalışıyorlar

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kanser tedavisi için gittikleri hastanede tanışıp evlenen Ramazan Gülsüm Tuna çifti için komşuları tarafından düğün yapıldı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Sevindik Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Tuna (49) ve Gülsüm Tuna (38) kanser tedavisi görmek için gittiği İstanbul Ok Meydanı Sigorta Hastanesi’nde aynı doktordan tedavi olurken tanıştılar. Tedavilerde bir birine yardımcı olan çift evlenerek dünya evine girdi. Evlenen çifte ise komşuları ve akrabaları tarafından mahalle de düğün yapıldı.

Sevgisinin zorlukları aşmasında vesile olduğunu belirten Ramazan Tuna “Tüm olumsuzluklara rağmen böyle bir mutlu günde böyle bir hayatı yaşamak çok güzel. Mutluyum. İkimizde hasta bir insanız, ama bu hastalığı yeneceğimize inanmıştık. Sevgimiz bu zorluğu aşmamıza vesile oldu. Eşimi çok seviyorum. Bu engeller bizim önümüze geçmesin nikahımızı yaptıktan sonra bu düğün moral oldu. Mutlu olmak özellikle sevdiğin insan olunca çok güzel. Mahallelilerimiz ve akrabalarımız, komşularımız desteği ile yapılıyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Düğünde emeği geçenlere teşekkür eden Gülsüm Tuna “Her şeye rağmen ben çok mutluyum. Hastalığı yenmeye çalışıyoruz. Mutluluk her şeyin önüne gelir diyorlar ve öyle oluyor. Çok moral oldu. Güzel bir şey herkese tavsiye ederim. Hastayım diye kimse eve kapanmasın iyileşiyorsun, her şeyin başı moral. Allah razı olsun mahallelilerimizden ve akrabalarımızdan” dedi.

Komşuları ise onların mutlu olmalarını istediklerini belirterek “Duvarda resimleri olsun, bütün zorluklara rağmen, bir aradalar. Mahalle sakinlerimiz komşularımız akrabaları bir araya geldik. Hastanede tedavi görüyorlar. Bizlerde böyle bir çalışma yaptık. Herkes kendi arasında bir şeyler yaptı. Orkestra geldi, gelinlik bulduk, herkes taşın altına elini koydu. Bu düğünün sahibi komşular ve akrabalarıdır” dediler.

Yorumlar