Nazilli Belediyesinden üniversiteye hazırlanacak öğrencilere dershane hizmeti

Nazilli Belediyesi, okullara verdiği desteklerden sonra, şimdide maddi gücü yeterli olmayan üniversiteye hazırlanacak öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti verecek.Nazilli Belediyesi eğitime destek vermeye her alanda devam ediyor. Nazilli merkezdeki...

Google Haberlere Abone ol
Nazilli Belediyesinden üniversiteye hazırlanacak öğrencilere dershane hizmeti

Nazilli Belediyesi, okullara verdiği desteklerden sonra, şimdide maddi gücü yeterli olmayan üniversiteye hazırlanacak öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti verecek.

Nazilli Belediyesi eğitime destek vermeye her alanda devam ediyor. Nazilli merkezdeki ve Nazilli’ye bağlı mahallerde maddi gücü yeterli olmayan üniversiteye hazırlanacak öğrencilere dershane hizmeti vermek için kolları sıvadı. 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine verilecek olan kurslar hafta sonları belirlenecek saatler arasında Sümer rekreasyon alanı Rıdvan Dilmen Kapalı Spor Salonundaki dersliklerde yapılacak. Türkçe matematik ve İngilizce derslerinin verileceği hafta sonu kurslarını branşlarında başarı yapmış öğretmenler verecek. Tüm alt yapısının hazır hale getirildiği kurslar için müracaatlar Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünde yapılacak.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmanın gerekliliğini vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Türkiye’nin geleceği ve ‘Lider Ülke Türkiye’nin gençleri bizim gençlerimizdir. Bu gençlerimiz hayata okullarda başlıyor. Ben de öğretmen kökenli biri olarak okulları, öğrencileri çok önemsiyorum. Yani Öğrencilerimiz bizim her şeyimiz. Eğitimde fırsat eşitlemek lazım. Her kes özel eğitim alamıyor. İmkânı olmayan çocuklarımız yeterince sınavlara hazırlanamıyor. O yüzden biz de düşündük ki bu fırsatı biz yaratalım. Belediye olarak çocuklarımıza üniversiteye hazırlanabilecekleri ortam yaratalım. Geleceğin garantisi olan gençlerimizin önünü açalım. Biz zaten belediye olarak tüm okullarımızın her türlü ihtiyaçlarında, elimizdeki imkânlar ölçüsünde desteklerimizi sürdürüyoruz. Unutmayalım ki Türkiye’yi Çağdaş uygarlık seviyesindeki en yüksek noktaya ulaştıracak olan bugünün çocukları ve gençleridir. Onlar sayesinde Türk milleti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

Yorumlar