ŞUSKİ alt yapı çalışmalarında atağa geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.Şanlıurfa genelinde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları sürdüren...

Google Haberlere Abone ol
ŞUSKİ alt yapı çalışmalarında atağa geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa genelinde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 2017 yılının son altı ayında yapmış olduğu alt yapı hizmetlerinde 8 bin 157 metre yağmursuyu, 39 bin 644 metre kanalizasyon hat döşeme uygulaması gerçekleştirerek, hedeflediği sorunsuz bir alt yapı sorunsuz bir Şanlıurfa için kalıcı çözümler getiriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, hazırlanan projeler ve planlanmalar teknik personeller ile sahada titizlikle uygulanarak Şanlıurfa halkına hizmet etmek için yeni yerleşim alanlarının yanı sıra bir yandan da eskiyen ve deforme olan hatları yenileyerek alt yapıda eksiklikleri gideriyor. Ana arterler ve ara sokaklarda kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hatları döşenerek kent merkezi ve ilçelerde meydana gelebilecek olası su taşkınlarının önüne geçilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, merkezde ve ilçelerde olmak üzere Atık su arıtma tesisleri açarak önemli projelere de imza atıyor.

Yorumlar