Şehitkamil’deki modern yol sayısı her geçen gün artıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen asfalt, kilittaşı ve bordür çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Fadıloğlu, "Kapsamlı şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam...

Google Haberlere Abone ol
Şehitkamil’deki modern yol sayısı her geçen gün artıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen asfalt, kilittaşı ve bordür çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Fadıloğlu, "Kapsamlı şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Şehitkamil Belediyesi, ilçe halkının daha modern ve kullanışlı yollar kullanmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde gerçekleştirilen asfalt, kilittaşı ve bordür yapımıyla ilgili bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son 3 yıl içerisinde yapılan çalışmaları anlattı. Son 3 yıl içerisinde 509 bin 740 ton asfalt kullanarak 315 kilometre yol asfaltladıklarını kaydeden Başkan Fadıloğlu, 180 bin 835 metrekare kilittaşı, 356 bin 136 metre bordür yaptıkları bilgisini paylaştı.

Çalışmaların yaz-kış aralıksız sürdüğünü dile getiren Fadıloğlu, “İlçemiz, hızla gelişen ve büyüyen dinamik bir yapıya sahip. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda aynı anda birçok çalışmayı birlikte gerçekleştiriyor. İmar düzenlemesini yaptığımız bir noktada önce yolları açıyoruz. Açılan yollardan sonra altyapı kuruluşları tarafından gerekli çalışmalar yürütülüyor. Daha sonra açılan yollarda asfalt, kilittaşı ve bordür çalışması gerçekleştiriyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda sosyal donatı alanları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Çalışmalar farklı noktalarda hızla sürüyor

Yol konusunu çok önemsediklerinin altını çizen Fadıloğlu, “Medeniyet seviyesinin belirlenmesinde önemli unsurlardan biri olarak kabul edilen ‘yol’ konusunda oldukça hassas davranıyoruz. İlçe genelinde yürütülen asfalt çalışmalarını farklı noktalarda hızla sürdürüyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucunda ilçemizdeki modern yol sayısı her geçen gün artıyor. Hem merkezde hem de kırsal bölgede bulunan mahallelerimize eşit hizmet ilkesi ile önemli asfaltlama, kilit taşı ve bordür çalışmasını aynı anda yapıyoruz. Son 3 yıl içerisinde 509 bin 740 ton asfalt kullanarak 315 kilometre yol asfaltladık. Bunun yanı sıra 180 bin 835 metrekare kilit taşı, 356 bin 136 metre bordür yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Kapsamlı şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Milletimize hayırlı olsun. İnşallah, kazasız belasız yaptığımız yollarda gidip gelme imkanını sağlamış oluruz. Çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar