Şairnabi semt pazarı açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şairnabi Mahallesinde yaptırılan semt pazarı törenle açıldı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı her ilçeye modern semt pazarı çalışması devam ediyor. Haliliye’ye bağlı Şairnabi...

Google Haberlere Abone ol
Şairnabi semt pazarı açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şairnabi Mahallesinde yaptırılan semt pazarı törenle açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı her ilçeye modern semt pazarı çalışması devam ediyor. Haliliye’ye bağlı Şairnabi Mahallesinde yapımı tamamlanan semt pazarı düzenlenen törenle açıldı. Şairnabi semt pazarının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsa Kızıldemir, Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer, Mehmet Emin Yeşiltaş, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Emin Kızılateş, ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş, Şairnabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek, pazar esnafı ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için her ilçeye olduğu gibi merkez ilçelere de modern semt pazarları yaptıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şairnabi Mahallemizde semt pazarını tamamladık ve bu semt pazarının ardından 2018 yılında çok amaçlı salonu mahallemize kazandıracağız. Vatandaşlarımız semt pazarında daha temiz daha hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapacaklar. Pazar yerlerini bitirdikten sonra ilçe belediyelerimize devrediyoruz. Amacımız Şanlıurfa’mıza hizmet etmektir. Haliliye ilçe sınırlarımız içerisinde yapılmış olan bu pazar Haliliye İlçe Belediye Başkanlığına devredeceğiz. Hep birlikte hizmet yürütüyoruz. Amacımız halkımıza ibadet aşkıyla hizmet etmektir ve bunu birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz" dedi.

Şairnabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ile Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Emin Kızılateş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile diğer yetkililere katkılarından dolayı plaket takdim etti. Plaket takdim töreninin ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler semt pazarının açılışını gerçekleştirerek pazarı gezip, esnafla sohbet etti.

Yorumlar