Karasu Akkum ve Karapınar’da asfalt tamam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’ya bağlı Akkum-Karapınar mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. 4 kilometrelik güzergahta 4 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol...

Google Haberlere Abone ol
Karasu Akkum ve Karapınar’da asfalt tamam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’ya bağlı Akkum-Karapınar mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. 4 kilometrelik güzergahta 4 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Karasu’ya bağlı Akkum ve Karapınar Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. 4 kilometrelik arterde 4 bin 500 ton sıcak asfalt kullanıldı. Asfalt çalışmalarının mahalleliyi sevindirdiğini aktaran Akkum Mahalle Muhtarı Mustafa Sağır, “Akkum Mahallesi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na minnettarız. Çok teşekkür ediyorum. Bizlere vermiş oldukları destek ve hizmetler için Allah razı olsun. Yıllar sonra gelen bu sıcak asfalt mahallede yaşayan vatandaşlarımızı sevindirdi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallenin asfaltla buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karapınar Mahalle Muhtarı Zait Öztürk, “Bağlantı yolumuz sıcak asfalta kavuştu ve sorunlar giderildi. Eski yolumuz çok bozuktu. Yıllar sonra mahallemiz sıcak asfalt ile buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar