Esnafa park yapılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede daha çok yeşil alan için yeni park kazandırma çalışmalarını sürdürürken esnaf için sanayide park yapımına başlandı.Belediye Başkanı Necdet...

Google Haberlere Abone ol
Esnafa park yapılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede daha çok yeşil alan için yeni park kazandırma çalışmalarını sürdürürken esnaf için sanayide park yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın talimatlarıyla Sanayi Sitesi içinde park yapımına başlanması sanayi çalışanlarını sevindirdi. Esnafın çalışanlarının oturup dinlenebileceği, birlikte zaman geçirebilecekleri, içinde oturma grupları ve yeşil alanın olduğu parkın yürüme yollarının yapım çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. Parkta, yeşil alanları için otomatik sulama sistemi kurulurken, yeşillendirme çalışmalarına başlandı. 450 metrekare alanda yapılan park hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Necdet Uysal,”Sanayi sitesi esnafımızın isteği üzerine site içinde uygun olan alanda başlattığımız park yapımı çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda bir den fazla mahallemizde eş zamanlı olarak yeni park alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Ayrıca, her zaman olduğu gibi mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

Yorumlar