Darıca’da kültür sanat etkinlikleri sürüyor

Darıca Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde her hafta yeni bir etkinlik düzenliyor.Sosyolog-Yazar Yusuf Özkan Özburun ile Şair ve Akademisyen Nurullah Genç Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gönül...

Google Haberlere Abone ol
Darıca’da kültür sanat etkinlikleri sürüyor

Darıca Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde her hafta yeni bir etkinlik düzenliyor.

Sosyolog-Yazar Yusuf Özkan Özburun ile Şair ve Akademisyen Nurullah Genç Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gönül Sohbetleri Programı’nda Darıca’lı vatandaşlarla bir araya geldiler.

Şair, yazar, edebiyatçı aynı zamanda iktisat profesörü olan Nurullah Genç okuduğu birbirinden güzel şiirlerle gönüllere hitap ederken, şiirin insan hayatı üzerindeki etkilerini anlattı. Her şeyin temelinde insan olduğunu söyleyen Genç, “Kendinizi değiştirirseniz dünya değişir. Azimli olun, başarıda ısrar edin. Mutlaka gelecek hayaliniz olsun. Planlı ve programlı bir şekilde çalışın. Unutmayın, hayali olmayanın planı ve programı da olmaz. Zamanın değerini bilin. Hanginiz kaybettiği bir dakikasını bir lirası kadar aradı. Tarih okuyun, Edebiyat okuyun, şiir okuyun” diyerek gençlere nasihatlerde bulundu.

Programın moderatörü Sosyolog-yazar Yusuf Özkan Özburun ise milli ve manevi değerler üzerinde durarak, insanın gelişiminde çocukluk evresinin önemine değindi.

Yorumlar