Büyükşehir’den Eyyübiye’ye nefes aldıran bulvarlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ve Karaköprü’nün yanı sıra Eyyübiye ilçesinde de yeni bulvar açma ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Şanlıurfa...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir’den Eyyübiye’ye nefes aldıran bulvarlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ve Karaköprü’nün yanı sıra Eyyübiye ilçesinde de yeni bulvar açma ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Şanlıurfa Gıdacılar Sitesi yolunu terasman kot seviyesine getirme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan Kadıkendi Mahallesi 33. sokakta yeni bulvar yapımına başladı. Eyyübiye ilçesi Kadıkendi Mahallesini Şanlıurfa-Gaziantep Karayoluna bağlayacak olan bulvarın açılması için bölgede hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir yandan kazı çalışması yaparken diğer yandan dolgu çalışmasını yürütüyor. Gıdacılar Sitesi, Matbaacılar Sitesi ve diğer meslek gruplarının yer aldığı bölgede de yolların iyileştirilmesine hız veren Büyükşehir Belediyesi, kışa girmeden yol çalışmasını tamamlamayı hedefliyor.

Yorumlar