Beykent’te yeni açılan yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde, altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Vatandaşların kış öncesi mağdur olmaması için aralıksız sürdürülen çalışmalar, mahalle sakinleri...

Google Haberlere Abone ol
Beykent’te yeni açılan yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde, altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Vatandaşların kış öncesi mağdur olmaması için aralıksız sürdürülen çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Beykent Mahallesi’nin birçok bölgesinde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmalarını tamamlayan Şehitkamil Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarına başladı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni açılan yollarda kapsamlı bir asfalt çalışması yaptı. Yapılan asfalt çalışmasından memnun kaldıklarını dile getiren Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, “Mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle olması nedeniyle Şehitkamil Belediyemizin de yol açma çalışmaları devam ediyor. Açılan yeni yollarla birlikte mahallemiz giderek büyüyor ve gelişiyor. Açılan yolların da altyapısının tamamlanmasıyla birlikte Şehitkamil Belediyemiz, güzel bir asfalt çalışması yapıyor. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyemiz, gerçekten çok güzel hizmetlere imza atıyor. Bunun dışında mahallemizde ne tür eksik varsa Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu tarafından anında giderilmeye çalışılıyor. Yapılan asfaltlama çalışmalarıyla birlikte mahallemizde asfaltsız yol kalmayacak. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar