Başkan Gürkan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bulgurlu Mahallesi öğrenci yurtlarının bulunduğu bölgede tamamlanan yolda yaptığı incelemede, bu yıl bin kilometreye yakın yol çalışması yürüttüklerini söyledi.Battalgazi Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Gürkan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bulgurlu Mahallesi öğrenci yurtlarının bulunduğu bölgede tamamlanan yolda yaptığı incelemede, bu yıl bin kilometreye yakın yol çalışması yürüttüklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesi öğrenci yurtlarının bulunduğu mevkide tamamlanan 6,5 km’lik imar yolu açma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada konuşan Başkan Gürkan, bu yıl bin km’ye yakın yol yapıldığını belirterek, “Battalgazi Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılmış olan yoldayız şu an. Görüldüğü gibi hakikaten çok güzel bir bulvar açılmış. Bulunduğumuz yerin hem sağ aks, hem sol aks, hem de arka kısmında bulunan yerde sıcak asfalt çalışması yapılmış. Açılmış olan bu bulvarın bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza, aynı zamanda burada eğitim öğretim gören ve yurtta kalan öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Battalgazi Belediyesi bu süreç içerisinde gerek stabilize olsun, gerek sıcak asfalt olsun, gerek diğer kilit taş ve bordür çalışmaları olsun bin kilometreye yakın bir asfalt ve bu yol çalışmalarını sürdürdü” diye konuştu.

Yorumlar