Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ücretsiz fidan dağıttı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ağaç Kesme, Fidan Dik” kampanyası kapsamında Toplu Taşıma Merkezinde vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.Yılbaşında usulsüz ağaç kesimini engellemek ve farkıdalık oluşturmak...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ücretsiz fidan dağıttı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ağaç Kesme, Fidan Dik” kampanyası kapsamında Toplu Taşıma Merkezinde vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.

Yılbaşında usulsüz ağaç kesimini engellemek ve farkıdalık oluşturmak amacıyla Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ağaç Kesme, Fidan Dik” kampanyası kapsamında Toplu Taşıma Merkezinde vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı. Fidan dağıtımı öncesi açıklama yapan Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı “Bakanımızın talimatları doğrultusunda bütün Türkiye’de dün ve bugün yeni yıla girerken insanların ağaç kesmeden fidan dikerek girmesi için bir kampanya organize edildi. İlimizde de biz 2018 yılına girerken 2018 tane fidanımızı burada vatandaşlarımızla paylaşarak toprakla buluşmalarını sağlayacağız ve 2018 yılına böyle gireceğiz. Ağaçlar kesilerek yılbaşı çamı süslemesi yapılıyor. Bizde ağaçlarımız ve fidanlarımız kesilmesin diye vatandaşlarımıza kendi yetiştirdiğimiz fidanlarımızı paylaştırıyoruz. Ülkemizin daha yeşil kalması için Balıkesir’in daha yeşil olması için son 10 yılda 100 milyon fidanı toprakla buluşturduk. Bu 2018 tane fidanıda vatandaşlarımıza dağıtımını yapacağız. Yeniş yıla mutlu huzurlu girsinler ülkemiz tabiatıyla doğasıyla yeşil olsun diye temenni ediyoruz. Fidana ihtiyacı olan vatan daşlarımız varsa bize müracaat etsinler ücretsiz fidanlarını verelim”dedi.

Yorumlar