Aliağa’da, Kazım Dirik Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı

‘Yap boz devri bitti, güle güle kullanın’ sloganı ile kent genelinde asfalt hamlesi başlatan Aliağa Belediyesi, bu kapsamda Kazım Dirik Mahallesi’nin yollarını sıcak asfalta kavuşturuyor.Asfaltlama çalışmalarını tüm mahallelere ulaştıracak...

Google Haberlere Abone ol
Aliağa’da, Kazım Dirik Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı

‘Yap boz devri bitti, güle güle kullanın’ sloganı ile kent genelinde asfalt hamlesi başlatan Aliağa Belediyesi, bu kapsamda Kazım Dirik Mahallesi’nin yollarını sıcak asfalta kavuşturuyor.

Asfaltlama çalışmalarını tüm mahallelere ulaştıracak olan belediye ekipleri, asfaltlama faaliyetlerini belirlenen plan ve program çerçevesinde mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyor. Aliağa’nın cadde ve sokaklarında bozuk yol kalmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Aliağa Belediyesi, bu kez Kazım Dirik Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını başlattı.

İZSU, Telekom, GDZ Elektrik, İzmir Gaz ile çeşitli telekomünikasyon firmalarının yaptığı alt yapı çalışmaları nedeniyle adeta köstebek yuvasına dönen Kazım Dirik Mahallesi’nin cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşuyor. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan çalışma kapsamında ilk olarak yol kazıma işlemleri tamamlandı. Kazıma işlemlerinin ardından asfalt serimine başlandı. Belediye ekipleri asfaltlama faaliyetlerinin yanı sıra bozuk olan kaldırımları da iyileştiriyor. Ekipler, silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Fen İşleri ekipleri, Kazım Dirik Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, asfaltlama çalışmalarının belirlenen program dahilinde vakit kaybetmeden diğer mahallelerde de sürdürüleceğini belirtti.

Yorumlar