Akçakoca’da yenilenmeyen yol kalmayacak

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaz sezonunda, hafta sonu da dahil olmak üzere...

Google Haberlere Abone ol
Akçakoca’da yenilenmeyen yol kalmayacak

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaz sezonunda, hafta sonu da dahil olmak üzere ağırlık verdiği çalışmalarda, Akçakoca Belediyesi sorumluluğunda bulunan yolların bakım ve onarımları yapılıyor. Ayazlı mahallesi genelini kapsayan çalışmalarda ekipler, yol zeminlerini öncelikle asfaltlamaya uygun hale getiriliyor. Çalışma sonrası yola dökülen sıcak asfalt ile ivedilikle çalışmaları tamamlanan yol en kısa sürede vatandaşın hizmetine açılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Ayazlı mahallesi Ereğli caddesi ve Nilüfer sokak asfaltlanıyor.

Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen Başkan Cüneyt Yemenici, yolların kaliteli olmasının Akçakoca’nın kalitesinin ortaya konması açısından çok önemli olduğunu söyledi. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “ilçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Akçakoca’mıza yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi.

Yorumlar