Akçakale’de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi kırsal kesimlerdeki yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe merkezine uzak mesafedeki mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini...

Google Haberlere Abone ol
Akçakale’de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi kırsal kesimlerdeki yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe merkezine uzak mesafedeki mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. Mevsim şartları uygun olduğu sürece daha konforlu yollar için ekiplerini seferber eden Başkan Ayhan, “Özellikle kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşanan yerlere ağırlık vererek stabilize yol çalışmaları yapıyoruz. Belediyenin imkanları elverdiği ölçüde ilçe merkezine bağlı her mahallenin daha iyi imkanlara kavuşması için uğraş veriyoruz” dedi.

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, daha önce Kurunca, Karakuş, Küme Evler, Uğurtaş, Duatepe, Balca, Edebey, Boy Bey ile Akçaköy mahallelerindeki sokak içi stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri, bugünlerde ise iş makineleri ile Ohali mahallesinde düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, yol çalışmalarını büyük titizlik içinde sürdürüyor. Ohali Mahallesinde sürdürülen çalışmalar için Başkan Abdülhakim Ayhan’a teşekkür eden Ohali mahalle muhtarı Ahmet Bora, “Köyümüz yazın tozdan kışın çamurdan geçilmiyordu. Akçakale belediyesi mahallemize dört dörtlük yollar kazandırıyor, başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Domurcuk da yol yapım çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi. Domurcuk, Başkan Ayhan’a ilçe merkezine uzak köyler için gösterdiği çabasından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar