Karasu Sahili “Mavi Bayrak“la buluştu

Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan plajlarından Karasu Sahili'ne, çevre kalitesini simgeleyen Mavi Bayrak verildi

Google Haberlere Abone ol
Karasu Sahili “Mavi Bayrak“la buluştu
Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan plajlarından Karasu Sahili'ne verilen Mavi Bayrak, törenle göndere çekildi.

Karasu Sahil Park Plajı'nda düzenlenen törende konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Karasu sahiline Mavi Bayrak verilmesinin yaşam ve insan kalitesi açısından önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

"Arkadaşlarımız çok hayırlı bir iş yapmışlar, tebrik ediyoruz.'' diyen İsen, şöyle konuştu:
''Mavi Bayrak için başvuruda bulunmuşlar ve şu anda sahilimiz tescillenmiş durumda. Önemli olan bunu muhafaza etmektedir. Mavi Bayrak çok önemli bir simgedir. Bu çevre kalitesi açısından da önemli bir hamledir. Batı Karadeniz’de bir örnek gerçekleştirilmiştir. Darısı diğer belediyelerimize de diyerek, hayırlı olmasını diliyoruz."

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da göreve başladıkları günden beri altyapı ve çevre yatırımlarına çok önem verdiklerini söyledi.

Altyapı ve çevre konularında öncelikleri tamamlayarak millete hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Toçoğlu, "Mavi Bayrak macerasını hepiniz çok yakından takip ettiniz. Karasu Sahil Parkı’nın yapılmasından sonra diğer tüm gereklilikler yerine getirildi. Gerekli müracaatları yaptık, sahil şeridimiz ciddi bir denetimden geçti. Hamdolsun tüm başlıklarda gerekli koşulları sağladık ve sahilimiz Mavi Bayrak ile buluşmuş oldu. Bu güzelliği ve doğallığı koruyarak hizmetlerimizi devam ettireceğimizi ifade etmek istiyorum. Hem Karasu ilçemize hem de şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törenin sonunda protokol üyeleri, çevre kalitesini simgeleyen Mavi Bayrak’ı Karasu sahilinde göndere çekti.

Yorumlar