Dünyayı bu güzel insanlar kurtaracak

Ankara'da belediye ekipleri tarafından bantlanan ağacın yaralandığını gören yaşlı bir adam, yüreği dayanamayarak duruma müdahale etti. O anlar ise bir sosyal medya kullanıcısı tarafından fotoğraflanarak bizlerle paylaşılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünyayı bu güzel insanlar kurtaracak

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Ankara'da belediye tarafından kaldırıma ekilen ancak büyüme aşmasında çevreye zarar verecek derecede yayıldığı için bir bantla toparlanmaya çalışılan ağaç kısa süre içinde naylon bant nedeniyle yaralandı. Yoldan geçen Anadolu insanı yaşlı bir adam ise gördüğü manzara kaşısında kayıtsız kalmadı.

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından çekilen fotoğraf karesinde görülen yaşlı adam iddiaya göre; yolun karşısındaki belediye otobüsü durağında beklerken ağacın yaralandığını gördü. Ağacın yanına giderek onu inceleyen yaşlı adam durumu anladıktan sonra hemen ceketini çıkararak ağacın altına bırakıyor. Ardından cebinden cıkardığı mendillerle, naylon bant tarafından yaralanan ağaca yansuman yapmaya başlıyor. Naylon bantların yaraladığı ağacın ilgili kısımlarına mendiller yerleştiren adamın o hali objektiflere böyle yansıyor. 

Sosyal medya kullanıcısının yaşlı adam için yaptığı yorum ise, "Dünyayı böyle güzellikler kurtaracak" oldu.

Yorumlar

Fırat