Rektör Ulcay’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Geçtiğimiz günlerde bypass ameliyatı olan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, "Sağlık durumum izin verene kadar işlerime ve görüşmelerime ara vermek zorundayım. Yaşadığım sürecin hassasiyeti sebebiyle ziyaret ve telefon görüşmeleri...

Google Haberlere Abone ol
Rektör Ulcay’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Geçtiğimiz günlerde bypass ameliyatı olan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, "Sağlık durumum izin verene kadar işlerime ve görüşmelerime ara vermek zorundayım. Yaşadığım sürecin hassasiyeti sebebiyle ziyaret ve telefon görüşmeleri yasaklandığı için maalesef bir süre daha ziyaretçi kabul edemeyeceğim gibi telefonum da kapalı olacak" dedi.

Yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’nde tetkikleri yapılan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 26 Ekim tarihinde bypass ameliyatı olmuştu. Rektör Ulcay, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ulcay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Geçen hafta geçirmiş olduğum açık kalp ameliyatı sebebiyle bir müddet daha doktorlarımın tavsiyesiyle görevimden ve sizlerden ayrı kalacağım. Allah’a hamdolsun sağlığım yerinde ve iyileşme dönemim gayet olumlu bir şekilde devam ediyor. Ancak sağlık durumum izin verene kadar işlerime ve görüşmelerime ara vermek zorundayım. Yaşadığım sürecin hassasiyeti nedeniyle ziyaret ve telefon görüşmeleri yasaklandığı için maalesef bir süre daha ziyaretçi kabul edemeyeceğim gibi telefonum da kapalı olacak. Bu geçen zaman diliminde hastaneye kadar gelen, mesaj ve e-posta gönderen, aileme geçmiş olsun dileklerini ileten tüm kıymetli dost, arkadaş ve öğrencilerime yeniden şükranlarımı sunuyorum. Operasyonumu başarıyla gerçekleştiren sağlık ekibindeki arkadaşlarıma ve sonraki süreçte tedavimle yakından ilgilenen yoğun bakım ve özel kat personeli kardeşlerime de ayrıca teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."

Yorumlar