Federasyon Başkanı Saraçoğlu, Alaşehir’de

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyon Başkanı Özcan Saraçoğlu, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasını ziyaret etti.Ziyarette Federasyon Başkanı Saraçoğlu’na, Turgutlu Demirciler Odası Başkanı Selahattin...

Google Haberlere Abone ol
Federasyon Başkanı Saraçoğlu, Alaşehir’de

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyon Başkanı Özcan Saraçoğlu, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasını ziyaret etti.

Ziyarette Federasyon Başkanı Saraçoğlu’na, Turgutlu Demirciler Odası Başkanı Selahattin Tekindağ eşlik etti. Federasyon Başkanı Saraçoğlu, Başkan Ali Gelin’den oda çalışmaları ve öğrencilere verilen burslar hakkında bilgi aldı. Saraçoğlu, "Sanatkarların sıkıntılarını yerinde dinlemek ve sorunları tespit edebilmek adına birçok il ve ilçemize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Esnaflarımızın sorun, şikayet ve temennilerini yerinde dinlemek adına bu tür ziyaretlere önem veriyorum. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde görmüş oluyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Alaşehir Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Gelin de "Olağan genel kurulumuzda aldığımız karar ile oda üyesi 10 sanatkarımızın üniversitede okuyan öğrencisine yaklaşık dört yıldır burs veriyoruz. Kura ile 10 üniversiteli öğrencimizi belirledik. Gönül isterdi ki müracaatı bulunan tüm öğrencilerimizin tamamına burs verelim. Ama bu imkan meselesi. 10 öğrencimizin bursunu başlattık. Olağan genel kurulumuzun ardından 2015 yılında başlattığımız burs uygulamamızı gelenek haline getirmeyi hedefliyoruz "dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelin, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için bu makamlarda bulunuyoruz. Sorumluluklarımızın önemini çok iyi biliyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı da başkanlarımıza ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar