Başkan Toruntay’dan ‘babayiğitlere’ teşekkür

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Yıllardır beklediğimiz gün geldi ve Türkiye’miz kendi otomobilini üretmeye başlıyor. Bu kadar çok badireler atlatıp, bu kadar çok atılım yapan başka bir ülke yok” dedi.HAK-İŞ...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Toruntay’dan ‘babayiğitlere’ teşekkür

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Yıllardır beklediğimiz gün geldi ve Türkiye’miz kendi otomobilini üretmeye başlıyor. Bu kadar çok badireler atlatıp, bu kadar çok atılım yapan başka bir ülke yok” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan yerli otomobil müjdesi ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Toruntay, “Öncelikle bu ülkenin bir vatandaşı, sevdalısı olarak ve taşımacılık sektöründe faaliyet yürüten, sektöre katkı sunan bir sendikacı olarak, aldığım bu haberden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Ülkemiz her geçen gün büyüyor ve yıllardır sürdürdüğü ilerleyişine hız katıyor. İnanıyorum ki; yerli otomobil yapımı, başka alanlarda da atılım yapılmasına örnek teşkil edecektir. Zengin bir coğrafyaya sahip olmamızın yanında, bilgi ve beceri bakımında zengin bir nüfusa da sahibiz. Okuyan, araştıran genç bir nüfusumuz var bunun yanında da bilgi ve deneyimleri kanıtlanmış bilim insanlarımız var. Çok şükür yıllardır beklediğimiz gün geldi ve Türkiye’miz kendi otomobilini üretmeye başlıyor. Bu kadar çok badireler atlatıp, bu kadar çok atılım yapan başka bir ülke yok. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına da kayıtsız kalmayan, hatta birbirleri ile yarışan köklü firmalarımız bunun altından kolaylıkla kalkacak ve ülkemize yakışan, yerli ve milli otomobilleri kısa sürede vatandaşımızın kullanıma sunacaklardır. Ben şahsım adına, bu ülkenin bir ferdi olarak, başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve güç birliği yapan beş babayiğidimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, taşımacılık sektöründe hizmet üreten arkadaşlarımızın sesi olarak da bu atılımda emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Yorumlar