AK Parti Konya eski ve yeni il yönetimleri bir araya geldi

AK Parti Konya eski ve yeni il yönetim kurulu üyeleri, yemekte bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Hepimiz, bu büyük davanın birer ferdiyiz. Teşkilatlarda bugün için görevimiz sona erdi diye kenara çekilmek...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Konya eski ve yeni il yönetimleri bir araya geldi

AK Parti Konya eski ve yeni il yönetim kurulu üyeleri, yemekte bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Hepimiz, bu büyük davanın birer ferdiyiz. Teşkilatlarda bugün için görevimiz sona erdi diye kenara çekilmek yok. Şehrimizi, partimizi ve davamızı yine hep beraber daha ilerilere taşıyacağız” dedi.

Eski ve yeni il yönetim kurulu üyelerinin tanıştığı ve fikir alışverişinde bulunduğu programda bir konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, davete icabet eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Teşkilatlardaki tüm görevlerin gelip geçici olduğunun altını çizen İl Başkanı Hasan Angı, önemli olanın görev süresi boyunca yaptıkları hizmetler olduğunu söyledi. Angı, “Öncelikle, hafta sonunda Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız ve birçok önemli ismi ağırladığımız programların organizasyonunun yanı sıra program boyunca büyük emek sarf eden il yürütme ve yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerine can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bugüne kadarki hizmet ve gayretleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu büyük davanın bayrağını sizlerden teslim aldık. Bizler de buralarda emanetçiyiz günü geldiğinde bizden sonraki arkadaşlarımıza emaneti devredeceğiz. Yani görevler gelip geçicidir. Önemli olan, hizmet süremiz boyunca yaptıklarımızın hoş bir seda olarak kalabilmesidir. Yani emaneti yüzümüzün akıyla devredebilmektir bizleri mutlu edecek olan. Büyük bir sorumluluk aldık. Rabbimden yardım duasını dilimizden düşürmüyoruz. İnşallah bizlere güvenenlere mahcup olmayacağız” dedi.

“Bizler aynı ailenin birer fertleriyiz” diyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Bugün bu görev bizlere verildi ama sizlerin tecrübe ve bilgilerinizden her zaman faydalanmayı sürdüreceğiz. Hep beraber bu güzel şehrin daha başarılı, güçlü ve ileride olabilmesi için çalışacağız. Yani görev süreniz şu an için bitti diye kenara çekilmek yok. Partimizi, davamızı ve şehrimizi birlikte yapacağımız çalışmalarla güzel işlere imza atmak istiyoruz inşallah” ifadelerini kullandı. Yemeğin ardından tanışan eski ve yeni il yönetim kurulu üyeleri, teşkilattaki görevleri ve çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişi ile istişarelerde bulundu.

Yorumlar