İstanbul merkezli organize suç örgütü operasyonu

- Oto hırsızlığı ve park halindeki araçlardan akaryakıt hırsızlığı yaptıkları, bu akaryakıtları atık yağla birleştirip piyasaya sürdükleri iddiasıyla yakalanan 14 kişiden 9'u tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
İstanbul merkezli organize suç örgütü operasyonu

İSTANBUL (AA) - İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, oto ve akaryakıt hırsızlığı yaptıkları, çaldıkları akaryakıtı atık yağla birleştirip piyasaya sürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 9'u tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli'de hırsızlık yaptıkları ve piyasaya sahte akaryakıt sürdükleri öğrenilen organize suç örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takip ile istihbarat çalışmasının ardından jandarma ekipleri, belirlenen adreslere düzenlediği operasyonda, 14 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çalıntı 4 lüks araç, 2 bin 500 litre çalıntı akaryakıt, atık yağlar ve 2 POS cihazı ele geçirildi.

Zanlıların, oto hırsızlığı ve park halindeki araçlardan akaryakıt hırsızlığı yaptıkları, bu akaryakıtları atık yağla birleştirip piyasaya sürdükleri iddia edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklandı.

Yorumlar