Vatandaşın sorunu bir saat içinde çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, il geneline sunduğu kaliteli hizmetle vatandaşın yüzünü güldürüyor. Saruhanlı Halitpaşa Mahallesi’nde yaşayan Nurettin Kırtaş isimli abone, 185 Çözüm Merkezi’ni aramasına takiben bir saat içinde MASKİ ekiplerinin...

Google Haberlere Abone ol
Vatandaşın sorunu bir saat içinde çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, il geneline sunduğu kaliteli hizmetle vatandaşın yüzünü güldürüyor. Saruhanlı Halitpaşa Mahallesi’nde yaşayan Nurettin Kırtaş isimli abone, 185 Çözüm Merkezi’ni aramasına takiben bir saat içinde MASKİ ekiplerinin gelmesi ve sorununu çözmesi üzerine teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesine ulaştırdığı hizmet kalitesiyle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Nurettin Kırtaş adlı vatandaş, su sayacının arızalanması üzerine 185 Çözüm Merkezi’ni arayarak teknik destek talebinde bulundu. Görüşmenin ardından 1 saat içerisinde hızla adrese giderek arızaya müdahale eden MASKİ ekipleri, vatandaşın mağduriyetini kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdu. MASKİ tarafından sunulan hızlı ve kaliteli hizmetten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Kırtaş, memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: “Kullandığım ön ödemeli su sayacımın arızalanması üzerine 185’i arayarak durumu ilettim. Telefonu kapattıktan sonra 1 saat içerisinde ekipleri kapımda görmek beni çok memnun etti. Bir vatandaş olarak taleplerimizin hızla karşılanması benim için önemli. Büyükşehir bünyesinde görev yapan MASKİ’nin de bu kadar kısa bir zaman dilimi içerisinde reaksiyon göstererek sorunumla ilgilenmesi çok güzel. Kişisel olarak belli bir siyasi görüşe mensup değilim ve yapılan hizmetleri görerek takdir eden biri olarak söylüyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün göreve geldiğinden beri Manisa’da hizmetin ulaşmadığı nokta kalmadı. Hizmetin eşit şekilde her yere ulaştırılması sosyal belediyecilik ilkesinin en güzel örneğidir”

Yorumlar