Metroya bedava binme girişimi kanlı bitti

Bursa'da metroya bedava binmeye çalışırken güvenlikçiler tarafından engellenmek istenen 'serseri bir grup' bir kişiyi bıçakladı, birini de darp etti

Google Haberlere Abone ol
Metroya bedava binme girişimi kanlı bitti
Bursa'da metroya bedava binmek için turnikelerin üzerinden atlayan serseri bir grup, özel güvenlikçilerden birisini bıçakladı, diğerini ise feci şekilde darp etti. 

Yıldırım ilçesindeki Bursaray Mimar Sinan İstasyonu'nda metroya bedava binmek isteyen 4 kişilik grup turnikelerin üzerinden atlayarak içeri girmek istedi. Özel güvenlikçiler ise olaya müdahale etti. Çıkan tartışmada yaşları 18 ile 20 arasında değişen 4 saldırgan özel güvenlikçilerden Rıdvan Özdemir'i (25) ayağından bıçakladı diğerini ise feci şekilde darp etti.

Yaralı özel güvenlikçiler ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, zanlılar firar etti. Özdemir'in sol bacağından bıçaklandığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.  Zanlılar kaçarak izini kaybettirirken, özel güvenlikçilerin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

Öte yandan Burulaş, güvenlik gerekçesiyle Mimar Sinan Metro İstasyonu'nu kapattı. Polis yetkililerinden burada daha önce de olaylar yaşandığı için ek güvenlik tedbiri istendiği ve bu güvenlik sağlandıktan sonra istasyonun açılacağı kaydedildi.

Yorumlar