Babar’a yetki belgesi verildi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Adıyaman İl Temsilciliğine atanan Yusuf Babar’a yetki belgesi verildi.TÜRKAV Adıyaman İl Temsilciliği görevine atanan Yusuf Babar’ın belge takdimine MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Merkez...

Google Haberlere Abone ol
Babar’a yetki belgesi verildi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Adıyaman İl Temsilciliğine atanan Yusuf Babar’a yetki belgesi verildi.

TÜRKAV Adıyaman İl Temsilciliği görevine atanan Yusuf Babar’ın belge takdimine MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Merkez İlçe Ömer Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Önat, Kamu-Sen İl Başkanı Necdet İrfan Tokur , Türk Ocakları Başkanı Gökhan Dursun, Ülkü İşçiler Başkanı Mehmet Karba ve Kamu-Sen’e bağlı sendikaların il başkanları katıldı. Belge takdimini MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün yaptı.

Hüseyin Özgün, TÜRKAV İl Başkanlığına atanan Yusuf Babar’ın yanında olacaklarını belirterek, Babar’ın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandıklarını söyledi.

Yusuf Babar ise konuşmasında, “Bu görevi layık gören Genel Başkanım İbrahim Vatansevere teşekkürlerimi sunuyorum. Belge takdimi merasiminde bulunan tüm başkanlarıma katıldıkları için teşekkür ediyorum. TÜRKAV olarak ülkemiz üzerinde oynan oyunları görerek devletimizin her zaman yanında olacağımızı söylüyoruz . Bizim bu ülkede kalbi vatan için, bayrak için atan tüm vatandaşlarımıza sözümüz var . Rabbim kalbi bu vatan için, bayrak için atanların yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar