13. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasadı Günleri

- Eğitimci yazar ve AA Yönetim Kurulu Başkanvekili Kızıldağ, "Her Şeye Rağmen, Mazeret Yok" başlıklı sunum yaptı

Google Haberlere Abone ol
13. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasadı Günleri

BALIKESİR (AA) - 13. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasadı Günlerinde, eğitimci yazar ve Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanvekili Şaban Kızıldağ, "Her Şeye Rağmen, Mazeret Yok" başlıklı sunum yaptı.

Ayvalık Belediyesi ile Ayvalık Ticaret Odası tarafından organize edilen etkinlikte Kızıldağ, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kızıldağ, buradaki konuşmasında, yeni ve güçlü Türkiye'yi öğretmen ve öğrencilere anlattı.

"Devlet ve millet el ele, gönül gönüle, daha çok çalışarak, daha çok üreterek ülkemizi müreffeh ve güçlü bir ülke yapacağımıza söz verdik." diyen Kızıldağ, şöyle konuştu:

"Yeni Türkiye için, güçlü Türkiye için 'Mazeret yok' dedik. Şimdi de Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası öncülüğünde Ayvalık halkıyla beraberiz. Yerli otomobil de yapacağız, yerli uçak da yapacağız, dünyanın en kaliteli zeytinini de yetiştireceğiz, dünyanın en iyi bilim adamlarını, sanatçılarını da. Kimse yeni Türkiye'nin önünde duramaz. Çok çalışacağız. Birbirimize çok saygı duyacağız. Birbirimizi çok seveceğiz. Devletimizin ve vatanımızın kıymetini biliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük başarılarla kutlayacağız. 'Güçlü Türkiye için Mazeret Yok' demeyi sürdüreceğiz."

Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı da Kızıldağ'a sunumundan dolayı teşekkür etti.

Yorumlar