Bugün 23 Mayıs 2012 Çarşamba
  • İstanbul20 °C
  • Ankara18 °C
  • İzmir22 °C
  • Erzurum15 °C
  • Konya21 °C
  • IMKB
    56.000
    %-1.89
  • Altın
    618,33
    %-0.76
  • Dolar
    1,8485
    %1.32
  • Euro
    2,3365
    %0.30
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bozdağdan Hakan Fidana destek
09 Şubat 2012 Perşembe 12:57

Bozdağ'dan Hakan Fidan'a destek

Ortada işlenen bir suç yok, yapılan vazife var...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifade vermeye davet edilmesiyle ilgili olarak, "Bir hukukçu olarak soruşturmanın mantığını anlamış değilim" dedi.

TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Bozdağ, MİT Müsteşarı Fidan ile eski MİT Müsteşarı Emre Taner ve Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'in KCK soruşturması kapsamında ifade vermeye çağrılmasıyla ilgili olarak, "Bir hukukçu olarak soruşturmanın mantığını anlamış değilim. Ortada işlenen bir suç yok, yapılan vazife var" yorumunu yaptı. Bozdağ, CHP milletvekillerinin dün Meclis Genel Kurulu'ndaki içtüzük görüşmelerinde gerçekleştirdikleri kürsü işgali için ise, "CHP'nin yaptığı Parlamento içi fiili darbedir" dedi.

YORUMLAR
nott
memet
sıradan yorumlar yaparak kendinizi duyarlı bir vatandaş olarak göstermeye çalışmayın. bir insanın suçu kesinlik kazanmadan o insana suçludur damgası vuramazsınız.! ayrıca kimin ne görevde olduğunu öğrenmek istiyorsanız sivisine bakarsanız öğrenirsiniz.
17 Şubat 2012 Cuma 18:15
anlayamazsın
ahmet gün
bekir bey anlayanazsın tabii,işine gelmiyor çünkü anlamak.sen onu bunu bırak savcının iddiaları yayınlanıyor iki gündür.özerklik,bölücübaşına ev hapsi,pekakanın istediği şekilde anayasa,bilmem ne.yiğitseniz delikanlı iseniz manipüle etmeden bu millete,savcının iddialarını bir bir anlatın, ve biz gönderdik git bunları bunları konuş akepe adına pazarlık yap dedik deyin bakalım bu millet size ne yapıyor.
10 Şubat 2012 Cuma 10:24
not
cengiz kan
siyasetcimi hukukcum askermi artik ne oldugunuzu aciklayin!bu úlkede kimin ne oldugu bilinmeyen bir corbaya dõnmûs neden savcilarimizi hakimlerimizin calismalarini manipul ediyorsunuz.aynen denizfeneri gibi iceri atarsiniz savcilari isinize burnunu sokuyor diye vay túrkiyenin haline
09 Şubat 2012 Perşembe 15:05
EDİTÖRÜN SEÇTİĞİ HABERLER
  • 17 Asker 'infaz'dan tutuklandı
  • Van'da Bir Emekli Albay İle 16 Asker Tutuklandı
  • Can Bonomo'ya büyük şok!
  • Tunceli'de 3 PKK'lı öldürüldü
  • Şamil Tayyar'dan şok iddialar
ANKET
Haber Sitemizin Yeni Tasarımını Beğendiniz mi?
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Son Haberler | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA