Başkan Ayhan Salman: "Esnafımıza destek olacak her türlü işbirliğine açığız"

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa esnafına destek olacak her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Ayhan Salman: "Esnafımıza destek olacak her türlü işbirliğine açığız"

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa esnafına destek olacak her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Salman ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BESOB’un çalışmalarının Bursa açısından önemine vurgu yaptı. Salman, Bursa’da esnaflık kültürünün geçmişinin yüzyıllara dayandığını belirterek, şehrin ekonomisinin en önemli yapıtaşlarından birinin de esnaflar olduğunu söyledi.

Başkan Salman, Bursa’nın ekonomik potansiyellerini işleyen çalışkan, üretken nüfusunun yanı sıra geçmişi yüzyıllara dayanan esnaflık kültürü ile de Türkiye’nin en önemli ekonomik değerlerinden biri olduğuna vurgu yaptı. Salman, "Merkezi hükümetimizin ekonomiyi güçlendirmek, girişimcileri teşvik etmek ve üreticimizi kalkındırmak için proje ve çalışmaları sürerken, bizler de yerelde çeşitli vesilelerle şehrimizin her noktasında esnaflarımızla biraraya gelerek sorunlarını, taleplerini dinliyor. Sorunların çözümünde gerekli köprü işlevini görmeye çabalıyoruz. Esnafımızın geleceğe güvenle bakması ülkenin geleceğini sağlama alması ile eşdeğerdir. Bu anlamada esnaflarımızın yanında olacak, onlara destek verecek her türlü işbirliğine açık olacağız" dedi.

Yorumlar