Vali Coşkun: "Öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almaları için gayret gösterilmeli"

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almaları noktasında gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.Vali Coşkun, TOBB Osmaniye Fen Lisesi’ni ziyaret ederek, okul müdürü Yılmaz Kırpık’tan bilgi aldı, okullar...

Google Haberlere Abone ol
Vali Coşkun: "Öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almaları için gayret gösterilmeli"

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almaları noktasında gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Coşkun, TOBB Osmaniye Fen Lisesi’ni ziyaret ederek, okul müdürü Yılmaz Kırpık’tan bilgi aldı, okullar kampüsündeki diğer okulların müdürleri ile sohbet etti.

Okulların güvenliğinin önemli olduğunu belirten Vali Coşkun, okul idarecilerinin bu anlamda duyarlı olmalarını ve gereken tedbirleri almalarını söyledi. Zaman zaman okulları ziyaret ettiğini belirten Vali Coşkun, öğrencilerin iyi bir eğitim almalarının ve donanımlı bir şekilde yetişmelerinin önemini vurgulayarak, bu amaç doğrultusunda hep birlikte çalışıldığını ifade etti.

Okulda bulunan okul aile birliği üyeleri ile de bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun, “Bizim temennimiz, okul aile birliğinde bulunan öğrenci velilerimizin, okul idaremizle uyumlu bir şekilde çalışarak, öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almaları noktasında gayret göstermeleridir” şeklinde konuştu.

Vali Coşkun ziyaretinin sonunda kampüste bulunan diğer okulları da ziyaret edeceğini ifade ederek, okuldan ayrıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun’un ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’de hazır bulundu.

Yorumlar