İller arası Wushu - Kungfu müsabakaları sona erdi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, Wushu İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan İller Arası Wushu – Kung Fu Turnuvası Didim Spor Salonunda gerçekleştirildi.İller Arası Wushu...

Google Haberlere Abone ol
İller arası Wushu - Kungfu müsabakaları sona erdi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, Wushu İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan İller Arası Wushu – Kung Fu Turnuvası Didim Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İller Arası Wushu – Kung Fu Turnuvası müsabakaları Aydın, İzmir, Muğla, Kahramanmaraş, Diyarbakır, İstanbul, Manisa, Uşak ve Yalova illerinden toplam 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

55 Sporcu Dereceye Girdi

Müsabakalara İlimizi temsilen katılan 60 sporcumuzun 55 tanesi derece elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Ayrıca müsabakaların sonunda takım olarak 1.lik kupasını İzmir, 2.lik kupasını Aydın ve 3.lük kupasını Manisa ve Uşak paylaştı.

Müsabakaya katılan sporcular ödüllerini Didim Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ulusoy, Wushu İl Temsilcisi Erol Genç, Hakemler ve Antrenörlerin elinden aldılar.

Yorumlar