Minikler ’Denizaltı Masalını’ çok sevdi

Bozüyük’te ’Uluslararası Tiyatro Günlerinde’ neşeli ve eğitici oyunlar minik tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ’Uluslararası Bozüyük Tiyatro Günlerinde’ “Denizaltı...

Google Haberlere Abone ol
Minikler ’Denizaltı Masalını’ çok sevdi

Bozüyük’te ’Uluslararası Tiyatro Günlerinde’ neşeli ve eğitici oyunlar minik tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ’Uluslararası Bozüyük Tiyatro Günlerinde’ “Denizaltı Masalı” adlı çocuk oyunu Metristepe Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluştu. Barış Can Çelik’in yazıp yönettiği, Furkan Yurt, Burak Aydın, Alim Dedei, Mahmut Ugar, Tuğçe Sepetçi ve Emine Akkoyunlu’nun rol aldığı oyunun müzikleri ise Yiğit Dalgın’a ait. Denizaltındaki canlıların büyüleyici bir atmosfer ve birbirinden renkli kostümlerle sahnelendiği oyunda minik tiyatro severler eğlenceli bir şekilde çevremizi ve denizlerimizi temiz tutmamız gerektiğini öğrendiler.

“Denizaltı Masalı” saat 10:00, 11:00 ve 14:00 olmak üzere 3 seans halinde minik seyircileri ile buluşurken, 3. Uluslararası Bozüyük Tiyatro Günleri yarın akşam saat 20:00’de yetişkinlere yönelik olarak sahnelenecek ‘Kadın Ölüleri’ adlı oyun ile devam edecek.

Yorumlar