Çamlık piknik alanına çevre düzenlemesi

Malkara ilçesi Yörük Mahallesi Muhtarlığına atanan Rahim Girgin’in girişimi sonucu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 35 dönümlük çamlık alanda düzenleme ve güzelleştirme çalışması yapıldı.Geçtiğimiz haftalarda...

Google Haberlere Abone ol
Çamlık piknik alanına çevre düzenlemesi

Malkara ilçesi Yörük Mahallesi Muhtarlığına atanan Rahim Girgin’in girişimi sonucu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 35 dönümlük çamlık alanda düzenleme ve güzelleştirme çalışması yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Oktay Ata’nın istifa sonucu Yörük Muhtarlığına atanan Rahim Girgin, Küçükhıdır Barajı mevkindeki 35 dönümlük çamlık piknik alanına çevre düzenlemesi düğmeye bastı. Girgin’in talebi üzerine, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından piknik alanında çevre düzenlemesi ve budama çalışması yapıldı.

Yörük Mahallesi Muhtarı Rahim Girgin, mahalle halkına hizmet için bu göreve geldiğini ve bu kapsamda ilk icraatının piknik alanında düzenleme yapılması yönünde bir çalışma yapılması olduğunu aktardı. Piknik alanının, vatandaşlar açısından vakit geçirebileceği iyi bir yer olduğunu ifade eden Muhtar Girgin, yapılan düzenlemeden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar