Spotify'a Şarkı Sözleri Özelliği Geliyor

Çevrimiçi müzik hizmeti veren Spotify’a yeni bir özellik ekleniyor. Bu özellik sayesinde şarkıların sözlerine Musixmatch üzerinden ulaşabileceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
Spotify'a Şarkı Sözleri Özelliği Geliyor

Spotify'a Şarkı Sözleri Özelliği Geliyor İnternet Çevrimiçi müzik hizmeti sağlayan Spotify’a yeni bir özellik ekleniyor. Bu özellik yardımıyla şarkıların sözlerine Musixmatch üstünden ulaşabileceksiniz.27.02.2015 / 09:00

Bulut tabanlı müzik dinleme servisleri çağımızda bir hayli popüler olmaya başladı. Müzik severler şarkıları sabit disklerde depolamak yerine Spotify, Google Play Music, iTunes Radio ve Pandora benzeri çevrimiçi müzik servislerinden dinlemeyi tercih ediyor.

Kullanıcılarına listeler oluşturup üyeliklerinde gizleme hizmeti sunan Spotify da piyasanın öncü firmaları içerisinde yer alıyor. Yeni özellikler ile platformunu geliştiren Spotify bugün bir yeniliğe daha adımını attı.

Şarkıların sözlerini bulma uygulaması bulunan Musixmatch, fazla aşırı yakında Spotify'a entegre edilecek. Şimdilik sırf masaüstü Spotify sürümünde çalışan bu özellik ile dinlediğiniz şarkının sözlerine anında ulaşabileceksiniz.

Türkçe şarkı sözü arşivi epey bir geniş bulunan Musixmatch'in Spotify'a entegre edilmesi sevindirici bir haber. Bakalım ilerleyen günlerde iOS, Android ve Windows Phone'daki Spotify uygulamasına şarkı sözlerini görüntüleme ayrıcalığı ati mi?

:: Spotify'ın şarkı sözü görüntüleme özelliğini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar