Hukuk Büronuzu Dilediğiniz Yere Web Çözümleriyle Taşıyın

Artık bir çok müşteri avukatlarını internet üzerinden buluyor, dava takibini internet üzerinden yapıyor. Avukatlar için bir çok konuda çözüm sağlayan bir web siteniz olsun istiyorsanız Brunsia’yı tercih edebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Hukuk Büronuzu Dilediğiniz Yere Web Çözümleriyle Taşıyın

Avukatlar için web sitesi hizmeti sunan firma Türkiye’nin en iddialı internet çözüm ortaklığını yapmaktadır. Oldukça gelişmiş bir alt yapıya sahip olan bu internet siteleri aynı zamanda pratik olduğu için avukatların bir numaralı tercihi olmuştur. Bunun sayesinde müvekkillerinize ulaşabilir, hukuk büronuzun yönetimini sağlayabilirsiniz. Ayrıca akıllı cihazlarınızdan da siteye ulaşabileceğiniz için dilediğiniz yerde bilgileri görüntüleme şansınız olur. Avukat web sitesinin arama motoru optimizasyonu geliştirilmiş olduğundan doğru anahtar kelimelerle insanların sizi bulmasını da kolaylaştıracaktır.

Çoklu dil seçeneği sadece Türkçe değil, farklı dillerdeki müşterilerin size ulaşmasına imkan tanıyacak. Tek bir kontrol paneli üzerinden yönetilen site, en gelişmiş hizmetleri de içinde barındırıyor diyebiliriz. Makaleler yayınlayabilir, müvekkilleriniz için iletişim formları oluşturabilirsiniz. Avukatlar için web sitesi hizmetinizde size yardımcı olacak yetkililer, sitenizi istediğiniz gibi şekillendirmenizi de sağlayacaktır.

Hukuk Bürosu Otomasyonu Ne İşe Yarar?

Davalarınızda bulunan müvekkilleri, duruşma bilgilerinizi, evraklarınızı, davaya katılacak olan kişi listenizi, davayla ilgili aldığınız tüm notları kısacası mahkeme salonunda yanınızda taşımak isteyeceğiniz onlarca evrağı tek bir tuşla karşınıza getiren hukuk otomasyon programları sizi büyük bir iş yükünden kurtaracak. Bu programların en büyük avantajı şüphesiz size zaman kazandırması ve tek tek dosya arama zahmetinden kurtarması. Döküman anlamında gelişmiş olan sistemle dosyalarınızı kaybetmeyecek, bulmak için de dakikalar harcamayacaksınız.

Hukuk otomasyonunun bulut sistemine dayanması da bir diğer avantajı.  Çünkü bu sayede taşınabilir bir ofisiniz oluyor. Nereye gitseniz dava belgeleriniz, dosyalarınız da sizinle gelebiliyor. İsterseniz akıllı cep telefonunuzdan isterseniz de tabletinizde evraklarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Bu program ile dava ve dosya yönetimi yapabilir, duruşma, keşif ve inceleme yönetimi yapabilir, müvekkil ve görev dağılımlarını inceleyebilir, hatırlatmalar ekleyebilirsiniz. Hukuk bürosu otomasyon programı aynı zamanda size mesaj ve haberleşme yönetimi de sağlar. Roller ve yetkilendirmelerle ilgili tüm ayarları dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Yorumlar