Google Play Music'in Depolama Limiti Arttı

Google, müzik hizmeti Google Play Music’in bulut depolama kapasitesini 20.000 şarkıdan 50.000 şarkıya çıkarttı. Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Google Play Music'in Depolama Limiti Arttı

Google Play Music'in Depolama Limiti Arttı İnternet Google, müzik hizmeti Google Play Music’in bulut depolama kapasitesini 20.000 şarkıdan 50.000 şarkıya çıkarttı. Ayrıntılar haberimizde.26.02.2015 / 07:00

Google'ın bulut tabanlı müzik hizmeti Google Play Music gelişmeye devam ediyor. Kullanıcılarına müzik arşivlerini bulut servisinde depolamaya ve dinlemeye olanak verici Google Play Music, limitlerini aşarak daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor.

Google Play Music'te şarkı depolama kapasitesi daha evvela 20.000 şarkı ile kısıtlanmıştı. Yani kullanıcılar çok aşırı kocaman müzik arşivlerinden yalnızca 20.000 tane şarkıyı yükleyebiliyordu. Google, daha çok arşive sahip olmak ve daha kaliteli hizmet verebilmek için bu kapasiteyi 2 katından fazlasına çıkartarak limiti 20.000 şarkıdan 50.000 şarkıya yükseltti.

Kapasitenin çoğalması azami müzik tutkunlarının hoşuna gidecek. Müzik severler Google Play Music'e yüklemiş oldukları 50.000 şarkılık müzik arşivlerini diledikleri yerde iOS ve Android cihazlarından ulaşıp istedikleri müziği dinleyebilecek. Henüz memleketimizde kullanıma sunulmayan Google Play Music'in en kısa sürede Türkiye'de de hizmet vermesini ümit ediyoruz.

:: Google müzik konusunda Apple'a rakip olabilmektedir mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar