E-Fatura İle Daha Geniş Ofislere Sahip Olabilirsiniz

Digital Planet, 2000 yılından bu yana sektörün öncüsü olarak birçok yenilik ve hizmete imza atmış bir isimdir.

Google Haberlere Abone ol
E-Fatura İle Daha Geniş Ofislere Sahip Olabilirsiniz

Adnan Vural tarafından kurulan firma ilk olarak Türk Telekom ile birlikte e fatura hizmetini hayata geçirerek Türkiye’de bir ilk olmuştur. Ardından ise birçok kurum ile anlaşarak e-dönüşüm sistemini geliştirmiştir. 2013 yılında ise resmi olarak kanunlar ile hayata geçirilen sitemde büyük bir yoğunluk ve talep yaşanmıştır. Kişiselleştirilmiş akıllı doküman ile Türkiye’de bir ilk olan isim, Dünya’da da “NetVault” olarak tanımakta ve birçok kurum tarafından tercih edilmektedir. Yurtdışında da çalışmaları olan isimin bir diğer ofisi ise Londra’da yer almakta, yurtdışı işlerinin bir kısmı ise Londra’dan yürütülmektedir.

E-Faturanın Getirileri Hakkında

E-Dönüşüm ile birçok yenilik ve hizmet Türkiye İş Dünyasına sunulmuştur. Peki e fatura nedir getirileri ve kazandırdıkları nelerdir? Birçok firma neden e-Fatura sistemine geçmesi gerektiğini merak etmektedir. Sorunsuz ve hızlı entegrasyon ile güvenilir bir geçiş imkanı sunan Digital Planet iki yüzden fazla sistem ile hızlı sorunsuz bir şekilde entegrasyon yaşatarak güvenilir bir süreç sunulmaktadır. Bununla birlikte e-Fatura sayesinde tasarruf ve verimi aynı anda yaşayabilirsiniz. Faturaların gönderilmesinde şirket için süreçler zaman anlamında kısalırken, maddi olarak da tasarruf yapılmasına neden olur.

E-Faturanın sağlamış olduğu hizmet doğrultusunda ofis içi yerden de tasarruf edeceksiniz. Kâğıt ve nüsha saklamaya gerek kalmadığından yer anlamında da tasarruf imkânı sunulmaktadır. Böylece kaybolan hiçbir belgeniz de olmayacak ofis alanı daha verimli olarak kullanılacaktır. Tahsilat süreçleri oldukça seri olduğundan dolayı nakit akışında da hızlanma yaşanacaktır. Faturalar ofislerde saklanmayacağı gibi istediğiniz er yerden bulut sistemi ile elektronik faturalarınıza ulaşabileceksiniz. Kolay ve hızlı erişim imkânı ile tüm işlemler kolayca yapılabilir.

Digital Planet’in sunduğu imkân ve olanaklar içinde verilen birçok yeniliğin yanı sıra tüm faturalar güven ile saklanmaktadır. Tüm elektronik faturalar firma güvencesinde ve sözleşme kapsamı ile 10 yıl boyunca saklanmaktadır. Ayrıca aklınıza takılan tüm sorularınızı müşteri temsilcilerine 7 gün 24 saat sorabilirsiniz.

Yorumlar