Dava Takibinizi Tabletinizden Ya da Telefonunuzdan Yapın

Müvekkil yönetimi, döküman yönetimi, duruşma ve keşif bilgisi inceleme gibi bir çok farklı özelliği bir arada toplayan hukuk otomasyon programları...

Google Haberlere Abone ol
Dava Takibinizi Tabletinizden Ya da Telefonunuzdan Yapın

Müvekkil yönetimi, döküman yönetimi, duruşma ve keşif bilgisi inceleme gibi bir çok farklı özelliği bir arada toplayan hukuk otomasyon programları saydığımızdan çok daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. Bir avukatın tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak oluşturulmuş olan program, ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor. Hukuk bürosu yönetim sistemiyle çalışan programda  yapabilecekleriniz adeta ofisinizi yanınızda taşımanıza neden oluyor. Davanızla ilgili yeni evrakları anında ekleyebileceğiniz bir sisteme sahip olan panel ayrıca müvekkil ekleme, yeni dava oluşturma, müvekkil yetkilerini belirleme, dava görevli listesi oluşturma gibi etkinliklere de izin veriyor. Hukuk otomasyonu tüm bunların yanı sıra davayla ilgili istediğiniz kişilere mail ya da sms gönderebilmeye de imkan veriyor. Kendiniz için hatırlatmalar ekleyebiliyor, ya da önemli notlarınızı müvekkilinizin görmesi için paylaşabiliyorsunuz. Çünkü sistem, müvekkillerinde davalarını kontrol edebilmelerine izin veren bir panel üzerine kurulu. Bu panel sayesinde tek bir tık ile davanın itiraz süresini, duruşma gününü, önemli notları ve bunun gibi bir çok bilgiyi gören müvekkil, sizi aramaktansa panelden takip yapabiliyor. Hukuk bürosu otomasyon programını kullananlar bu nedenle müvekkil anlamında da şanslı oluyor. Bir çok müşteri, çözümleri internet odaklı sunan avuktlarla çalışmayı tercih ediyor.

İnternet Odaklı Çözümler Sunun

Müşterilerin internet odaklı avukatları tercih ettiğini belirtmiştik. Bu nedenle geniş bir müşteri potansiyeline sahip olan bir avukatın muhakkak internette bir sitesinin bulunması gerekiyor. Avukat web siteleri hem avukatların prestijini anlatmak, hem uzmanlık alanını daha iyi belirtmek hem de yeni müvekkiller bulmak için kullanılıyor. Bu nedenle kendinize iyi bir arayüze ve tasarıma sahip olan web sitesi açtığınız zaman müşterilerinize daha hızlı ulaşabildiğinizi görecek, kendinizi ve uzmanlık alanınızı daha iyi ifade ettiğinizi farkedeceksiniz. Avukat web  sitesi için yukarıda bahsettiğimiz otomasyon programıyla uyumlu çalışanları tercih etmeniz de büyük avantaj olacaktır. Bu sayede ödeme sistemi ekleyerek, sitenizden müvekkillerin ödeme yapmasına izin verecek, internet odaklı hizmet alış verişi yapan müşterileri de yakalamış olacaksınız. Avukatlar için web sitesi çözümleri bu nedenle önemlidir.

Yorumlar