iPhone 7 ve Apple Watch ön siparişle Turkcell'de

Turkcell'liler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi ön siparişle almaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
iPhone 7 ve Apple Watch ön siparişle Turkcell'de
Turkcell'liler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi bugünden itibaren ön siparişle alabilecekler.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple Watch Series 2'yi ve ilk nesil Apple Watch Series 1'i bugün itibariyle ön satışa sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larını Turkcell'den alanların en yüksek 4.5G hızından yararlanabileceklerini belirterek, "Akıllı telefonlar daha yüksek hızları desteklemeye başladıkça Turkcell 4.5G şebekesinin farkı da daha net anlaşılmaya başlıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larını Turkcell’den alanlar hem fizy Müzik, TV+, BiP, Akıllı Depo gibi Turkcell’in popüler servislerini hem de Türkiye'deki en yüksek 4.5G hızını deneyimleyebilecek." ifadelerini kullandı.

iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2 ve Apple Watch Series 1'e sahip olmak isteyenler bugünden itibaren Turkcell.com.tr'den ön sipariş verebilecek veya 14 Ekim'den itibaren Turkcell İletişim Merkezlerinden satın alabilecekler.

Yorumlar