Vali Dağlı ile Başkan Ay KSS’de incelemelerde bulundu

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Küçük Sanayi Sitesi’nde (KSS) incelemelerde bulundu. Vali, herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Vali Dağlı ile Başkan Ay KSS’de incelemelerde bulundu

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Küçük Sanayi Sitesi’nde (KSS) incelemelerde bulundu. Vali, herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, küçük sanayi sitesinde incelemede bulundular. Kentsel sönüşüm kapsamına alınan eski sanayi sitesindeki esnafların taşınması planlanan alanda inceleme yapan Vali ve Başkan, ilgililerden bilgi aldılar.

Geçen hafta sanayi sitesinin taşınma işlemiyle ilgili olarak çalışmaların hızlandırılmasıyla ilgili yapılan toplantıyı hatırlatan Vali Dağlı, küçük sanayi sitesinin son durumunu görmek ve hangi aşamada olduğu hakkında bilgi almak amacıyla bu incelemeyi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Vali Dağlı, “Toplantımızda yeri görme talebimiz olmuştu. Yapılacak olanlar var, iyileştirilecek olanlar var. Bu işte belediye başkanlığımız önemli bir aktör olma durumunda. Atıl durumu ortaya çıkartıp kaldırmak durumundayız. İyileştirmek hepimizin boynunun borcu sonuçta. En fazla görev belediye başkanımıza düşüyor. Kooperatif başkanlığımızın bu konuda görevi var. Amacımız en kısa zamanda nasıl yaparız. Bakanımızın projesi bunu biliyorsunuz. Pilot il olarak seçilen 10 ilden bir tanesiyiz. Düzce olarak en kısa zamanda yapmak durumundayız. Temennimiz önümüzdeki yıl bu vakitler buraya geldiğimiz zaman ayağımız hiç çamura dokunmadan pırıl pırıl sanayi sitemizi görmek istiyorum. Herkes elini taşın altına koyacak aksi takdirde sadece belediye ve kooperatiften beklersek olmaz. Buradaki esnafımızın da görevi var” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Dursun Ay ise, alanın hızlı bir şekilde el atılarak düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Ay “Projelerimiz de var. Kısa zamanda burada çok güzel bir alan oluşturacağız. Sanayicimizi buraya çekeceğiz” Derken Vali Dağlı, “Bizim önceliğimiz önce burayı yaşanabilir, çalışılabilir bir hale getirip cazip hale getireceğiz. Orası ikinci plandaki bir iştir. Oranın yönetimini belediyemiz oturur kararını verir. Birbirine bağlantılı olarak düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

KSS Kooperatif Başkanı Mehmet Bakan da sanayi esnafına sahip çıkması dolayısıyla Vali ve Başkan’a teşekkür etti.

Yorumlar