Instagram'a hashtag takip özelliği geliyor

Instagram'a, hashtag takip özelliği geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Instagram'a hashtag takip özelliği geliyor

Sosyal medya devi Instagram, kullanıcılarını büyük bir sorundan kurtaracak yeni bir özelliği daha kullanıma sundu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kişileri takip etmek yerine ilgi duyduğu hashtagi takip etmeleri yeterli olacak.

Bu özellik sayesinde Instagram kullanıcılarının ilgi alanı akışına otomatik yansıyacak.

Her geçen gün kullanıcı sayısını arttırarak büyüyen Instagram, yeni özelliklerine kavuşmaya devam ediyor. Kullanıcılarının isteklerini karşılamak ve daha kolay kullanım alanım sağlamak için kendini sürekli geliştiren platforma yep yeni bir özellik daha eklendi.

Şimdiye kadar takip edilen arkadaşları ve sayfalarda yapılan paylaşımlar kullanıcılara gösteriliyordu. İnsanlar ilgi duydukları genel bir konu hakkında yapılan paylaşımları görebilmek için arama kısmından hashtag araması yaparak istedikleri içeriklere ulaşabilme imkanı bulabiliyordu. Fakat yeni gelen özellikle bu sorun tamamen ortadan kalkıyor.

Sosyal medya devi Instagram kullanıcılarının ilgi alanındaki tüm paylaşımları getirdiği hashtag takip etme özelliği sayesinde akışına düşürecek. Yani kullanıcılar artık tek tek sayfa takip etmek yerine hashtag takibi yaparak istedikleri türde içeriklere akışından ulaşabilecek.

Yorumlar