Akıllı telefonlara Mario Kart geliyor

Akıllı telefonların hayatımızda vazgeçilmez bir yere sahip olması oyun sektörünü daha çok çalışmaya ve yeni yeni oyunlar keşfetmeye itti.

Google Haberlere Abone ol
Akıllı telefonlara Mario Kart geliyor

Oyun sekterünün el konsollarından sonra oyunlarını mobil platformalara taşıma yarışına biraz mesafeli olduğu bilinen Nitendo şirketi, gelişmelere daha fazla kayıtsız kalamadı. Mobil platfromalara olan mesafesini rafa kaldıran şirket geçtiğimiz yıllarda ilk olarak oyun konsollarında çok sevilerek oyananan Super Mario Run oyununu mobil platforma taşıdı. Şimdilerde ise tamamen yenilenerek Mario Kart oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

El konsollarındaki başarısı tartışılmaz olan Mario Kart oyununun tüm dünyada büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Mario Kart mobil platforma taşınmaya hazırlanıyor.

Oyun sekterünün tanınmış isimlerinden olan Nintendo, Mario Kart Tour isimli yapımın geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. 2019’da çıkacak olan yapım hakkında detaylı bir bilgi ise verilmedi. 

Nintendo Hakkında

Kurucusu Fusajiro Yamauchi'dir. Nintendo, Japonya manşeili uluslararası bir elektronik şirketidir. Şirket, 23 Eylül 1889'da Japonya'da Fusajiro Yamauchi kurulduğunda Hanafuda adı verilen oyun kartları üreten firma konsol oyunlarının öncülerindendir. Pokemon ve Mario Bros gibi oyunların resmi sahibi olan firma uzak dogu eglence devi olarak biliniyor.

Yorumlar