Twitter'ın canlı TV uygulaması başlıyor

Sosyal paylaşım ağı Twitter yeni geliştirdiği uygulamayla bazı televizyon paketleri üzerinden canlı yayın yapmaya başlıyor

Google Haberlere Abone ol
Twitter'ın canlı TV uygulaması başlıyor
Sonhaberler / Haber Merkezi 

Twitter bugün Apple TV, Amazon Fire TV ve Xbox One için yeni canlı yayın video uygulamalarını tanıttı. Yeni uygulama, canlı video stratejisi için büyük bir ivme yapacağa benziyor. Merkezinde NFL(Amerikan Futbol Ligi) oyunları olan uygulama, yarın yayına başlıyor.

Uygulamalar ücretsiz olacak, kullanıcıların Twitter hesabı kullanmaları gerekmeyecek ve tüm canlı yayınlar Twitter'da görülebilir halde olacak. 

Bu, kutular yardımıyla tüketicilerin TV abonelikleri olmadan canlı video içeriği bulmak için Twitter uygulamasını indirmesi anlamına geliyor. 10 NFL oyununa ek olarak uygulama NBA yayınlarını da verecek ve Periscope ve Vine ile de entegre olacak. 

Ayrıca Twitter'ın Apple TV uygulaması eşsiz bir özelliğe sahip olacak: :Tweetlenmiş video kliplerin yanı sıra canlı cideo için yanyana ekranlar olacak. 

Twitter hisseleri çarşamba sabahı haberler ile yükselişe geçti. Yatırımcılar canlı video uygulamasıyla şirketin odak kullanıcılarının artmasına ve reklamıyla büyümesine yardımcı olacağını düşünüyor. 

Yorumlar

Mahmut esat 140 karakter sorunu çözülmeden hiçbir ivme kazanamaz twitter,millet mesaj yazmıyor şifreleşiyor...